Alfa Romeo planuieste sa introduca in gama un SUV din 2010, pentru a-si mari vanzarile, mizand pe piata americana, potrivit motorauthority.com
Fiat Group are ca tinta cresterea vanzarilor Alfa Romeo si urmareste comercializarea a 300.000 de masini pe an din 2010.

Vanzarile Alfa Romeo pe piata americana au incetinit, insa cu noul SUV compania spera ca livrarile sa creasca.

Printre planurile marcii sunt si introducerea tehnologiei stop-start anul viitor si eventual un sistem hibrid imprumutat de la compania Fiat.

Se presupune ca modelul de teren va fi construit pe aceeasi platforma Premium, folosita in prezent de Alfa 159 sedan, si va fi oferit atat in caroserie cu 3 usi, cat si cu 5 usi.

Noul model ar putea avea ca motorizari un 3,2 litri V6 cu 250 CP, 2,2 litri benzina, precum si un turbodiesel.

Competitorii Alfa Romeo SUV vor fi Mercedes-Benz GLK, Audi Q5, Volkswagen Tiguan şi BMW X3.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri