BMW a lansat in septembrie pe piata romaneasca versiunea blindata a limuzinei Seria 5, denumita BMW Seria 5 Security, al carui kit protejeaza impotriva atacurilor cu arme de calibru de pana la 44 Magnum, potrivit BMW Group Romania.
Pretul pentru BMW Seria 5 Security este cu circa 64.000 de euro mai mare fata de modelele de serie. Sedanul blindat va fi disponibil in versiunile 550i si 530i.

Seria 5 model 550i are un motor de 4,8 litri si 367 CP, pret de baza 65.000 euro cu TVA, iar 530i are un motor de 3,0 litri si 272 CP, pret de baza 47.100 euro cu TVA.

Pachetul de siguranta cuprinde protectie habitaclu si portbagaj, blindare componente electronice motor, sistem de alarma si sistem intercom.

“Kit-ul de protectie este suficient de discret, astfel incat modificarile de siguranta nu sunt observabile. Aceste modele sunt testate si certificate de catre o agentie guvernamentala din punct de vedere al protectiei balistice pe care o ofera”, potrivit reprezentantilor BMW Group Romania.

Seria 5 Security este al doilea model al marcii bavareze care devine blindat, dupa SUV-ul X5 Security.

Pretul pentru BMW X5 Security disponibil din august in Romania este cu 58.000 euro mai mare decat pretul versiunii X5 xDrive 48i, al carui pret este de 72.000 euro cu TVA. BMW X5 Security are un motor de 4,8 litri si 355 CP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri