ESET, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii antivirus din lume, a lansat noile game de produse pentru 2013: Smart Security 6 si Nod 32 Antivirus 6.
ESET Smart Security 6 este o solutie de securitate all-in-one, in timp ce NOD 32 Antivirus 6 este detinata utilizatorilor obisnuiti, care nu au nevoie de functiile suplimentare pe care le incorporeaza versiunea completa a antivirusului.

Noua generatie asigura o detectie mai buna comparativ cu versiunea anterioara datorita motorului de scanare actualizat.

Ca noutati, cele doua solutii de antivirus adus o serie de imbunatatiri si functii suplimentare cum ar fi optiunea Anti-Theft – care monitorizeaza automat laptopul lista si ii afiseaza pozitia pe harta pe baza retelelor vizibile Wi-Fi in cara carora intra online sau ESET Social Media Scanner – care protejeaza utilizatorii de continutul malitios de pe retelele de socializare, verificand profilul, peretele si zona fluxului de stiri, precum si mesajele private.

Printre alte functii pe care ESET le integreaza in noile solutii antivirus se numara modul anti-phishing, firewall, control parental, scanare in stare idle, antivirus si antispyware dar si scanare cloud-powered.

Ambele produse din versiunea 6 au certificare Windows 8.

Solutiile producatorilor slovaci de antivirus vor fi disponibile online incepand din 16 ianuarie, iar in cel mult 7 zile vor fi disponibile si in lanturile magazinelor de specialitate la un pret de 229 lei (cu TVA) / 44 euro (fara TVA) pentru varianta Smart Security 6, respectiv 149 de lei (cu TVA) / 29 euro (fara TVA) pentru versiunea Nod32 Antivirus 6.

In Romania, produsele ESET sunt distribuite exclusiv de Axel Soft IT Group, companie care asigura pentru acestea si suport tehnic non-stop, in limba romana si fara costuri.

Printre cei mai importanti producatori de solutii antivirus se numara Bit Defender, Kaspersky Lab sau Norton Antivirus.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri