General Motors a prezentat versiunea de serie a modelului Chevrolet Volt, care va ajunge pe piata abia in 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani.
Modelul Volt de serie va utiliza o priza obisnuita de uz casnic de 110 sau 220 volti pentru incarcarea acumulatorului sau litiu-ion.

Daca masina ruleaza mai putin de 60 km pe zi, aceasta poate sa nu utilizeze deloc benzina si poate avea zero emisii de gaze.

Pentru calatorii mai lungi, motorul alimentat cu benzina reincarca acumulatorul in timp ce autovehiculul se deplaseaza si extinde autonomia acestuia la valorile unei masini obisnuite.

Motorul sau mic cu combustie interna este utilizat numai pentru mentinerea acumulatorului incarcat, nu pentru alimentarea directa a autovehiculului.

Chevrolet Volt va dispune de 150 CP, viteza maxima a noului model fiind de 160 km/h.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri