Romani au cumparat in luna octombrie 2.202 de autoturisme noi, ceea ce ridica la 5.084 numarul masinilor date pana in prezent in etapa a treia a programului Rabla, au declarat reprezentantii administratiei Fondului de Mediu (AFM).
"In primele doua faze din etapa a treia am achitat in total prime de casare pentru 5.084 masini, respectiv 19,3 milioane lei", au spus reprezentantii AFM, citati de NewsIn.

Romanii au preferat marca Dacia, din care au luat 3.350 de masini, urmata de Renault Nissan cu 300 de autoturisme. Pe locul al treilea s-a clasat firma Radacini Motors, care vinde Opel si Chevrolet, care a dat 57 de masini.

"Firmele nu au luat inca masini prin acest program, numai persoanele fizice, deoarece nu a iesit actul normativ prin care acestea erau incluse in program. in prezent, intrucat ministrii sunt interimari, acestia nu au dreptul sa emite ordine sau hotarari", au mai precizat reprezentantii AFM.

Ultima faza a programului Rabla din acest an se va derula intre 1 noiembrie si 11 decembrie, perioada in care sunt inca disponibile 23.445 de autoturisme.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri