Constructorul auto japonez Toyota a anuntat ca va chema pentru verificari automobile vandute in Europa, din cauza unor probleme tehnice, insa nu a precizat numarul acestora, dupa ce grupul a mai anuntat retragerea a 1,093 milioane vehicule si din SUA, potrivit AFP.

"Toyota va chema vehicule din Europa. Nu stim inca ce modele, nici de cate masini este vorba", a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al companiei, Paul Nolasco.

Toyota a rechemat mai mult de un milion de masini din SUA, deoarece covorasul soferului era susceptibil ca blocheaza pedala de acceleratie. Aceeasi problema a facut ca in toamna trecuta 4,2 milioane de automobile Toyota si Lexus sa fie rechemate in service, anunta NewsIn.

Grupul japonez a suspendat, de altfel, din aceasta saptamana productia si vanzarea a opt modele de masini in SUA, din cauza unei probleme la pedala de acceleratie. Aproape 2,3 milioane vehicule au fost rechemate la concesionar, dintre care 1,7 milioane fusesera deja implicate si in apelul de anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri