Dacia a anuntat preturile modelului care va fi lansat astazi la Geneva: Duster, primul sau SUV.
Incepand de astazi, 2 Martie, Dacia Duster poate fi comandat in oricare din cele 100 de showroom-uri Dacia.

Dacia Duster este disponibil in Romania de la 10.500 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x2 si de la 12.300 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x4.

Masina e disponibila in trei versiuni de echipare: Duster, Ambiance si Laureate. In cazul versiunii de echipare Laureate, pretul pentru varianta 4X4 ajunge la 15.600 euro. (vezi tabel)

Dacia Duster are emisii scazute de CO2, respectand astfel mediul inconjurator. In varianta diesel, Dacia Duster emite de la 135 g de CO2/km pentru versiunea 4x2 – purtand deci eticheta Dacia eco – si 145 g de CO2/km pentru versiunea 4x4. Vezi cum arata modelul 4x4 Duster de la Dacia

Dacia Duster este un 4x4 destinat tuturor categoriilor de clienti, beneficiind de o garantie de 3 ani sau 100.000 km.

Dacia Duster este fabricat la uzina din Mioveni. El va fi comercializat progresiv (in versiunile 4x2 si 4x4) in Europa, Turcia, Africa si in Orientul Mijlociu incepand cu sfarsitul lui martie 2010.

Lansarea se va face progresiv in diferitele regiuni ale lumii, sub marca Renault sau Dacia, asa cum este deja cazul modelelor Logan si Sandero.




Modelul Duster va fi lansat sub marca Dacia in primavara anului 2010 in Europa, Turcia, Africa si Magreb. El va completa gama Dacia, aflata in expansiune pe majoritatea acestor piete. Pe langa cele trei vehicule de persoane pe care le comercializeaza in prezent: Sandero, Logan si Logan MCV, Dacia s-a instalat deja si in segmentul de vehicule utilitare cu modelele Logan VAN si Logan Pick-Up.

Incepand din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa.

Afla preturile Dacia Duster si ale competitorilor


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri