AutoItalia Group, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Infiniti, Maserati si Segway in Romania, aduce in Romania exemplarul nr. 150 din cele 500 de Alfa 8C Spider produse.
Pretul stabilit de producator este de aproximativ 220.000 euro, cu taxe incluse.

In Romania, la City Gate - Bucuresti, va fi prezentat modelul cu numarul 150, in versiunea de culoare Rosso Competizione, un propulsor V8 de 4.7 l 450 CP, cutie automata in 6 trepte si atributul de a atinge 100 km/h in doar 4,4 secunde.



Alfa 8C Spider, una dintre cele mai exclusiviste masini din toate timpurile, va fi prezentata in noul showroom Alfa Romeo din complexul City Gate

Din luna mai, cu ocazia inaugurarii noului showroom Alfa Romeo din complexul City Gate, Romania se va numara printre putinele tari din lume care vor avea privilegiul de a prezenta si comercializa unul dintre cele mai exclusiviste si ravnite autoturisme produse vreodata: Alfa 8C Spider, versiunea cabrio a nu mai putin celebrei Alfa 8C Competizione.

Produsa in doar 500 de unitati si dedicata celor mai pasionati colectionari, 8C Spider este un supercar pursange, in cel mai profund spirit Alfa Romeo.

Considerata de foarte multi drept cea mai frumoasa masina a zilelor noastre si inzestrata cu un timbru sonor specific, inconfundabil, 8C Spider desavarseste trio-ul decapotabilelor italiene spectaculoase, deschis de Giulietta Spider a anilor ’50 si de celebra Duetto condusa de Dustin Hoffman in filmul The Graduate in 1967, si marcheaza intr-un mod inedit centenarul marcii italiene, sarbatorit anul acesta.

Pentru a sublinia si mai mult caracterul exclusivist al modelului si pentru a confirma autenticitatea unui astfel de obiect de colectie, casa din Milano a ales sa inscriptioneze placutele de inmatriculare ale fiecarui exemplar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri