Chevrolet Cruze a lansat modelul sedan in 2009, iar anul acesta va prezenta la Paris si versiunea hatchback.
Noul model Chevrolet Cruze hatchback cu 5 usi va fi pus in vanzare in toata Europa la mijlocul anului 2011.

Caroseria modelului hatchback este construita cu ajutorul noului sistem de sasiu integral (BFI). Utilizarea sistemului BFI are drept rezultat niveluri inalte de stabilitate si rezistenta.

Capacitatea de incarcare a modelului Cruze hatchback este de aproape 400 de litri si acesta va fi disponibil cu o bancheta spate rabatabila fractionat 60/40.

„Modelele hatchback joaca un rol critic pe numeroase piete. Intregul segment compact din Europa consta in aproximativ 4,8 milioane de unitati, care reprezinta peste un sfert din intreaga piata, iar modele hatchback reprezinta aproximativ 65% din acest volum. Prin urmare, asteptati-va sa observati o crestere a activitatii comerciale in anumite regiuni, ceea ce va transmite mesajul ca Chevrolet este acum un jucator serios si de top in Europa", a spus Wayne Brannon, presedintele si directorul general al Chevrolet Europe.

Pana in prezent, in 2010, Cruze este pe primul loc in topurile privind volumul de vanzare al modelelor sedan compacte pe numeroase piete europene mari, inclusiv Danemarca, Germania, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia si Marea Britanie, unde depaseste cifrele prevazute pentru vanzari.

In afara Europei, cresterea vanzarilor modelului Cruze este la fel de evidenta. Doar in China, Chevrolet a vandut aproape 90.000 de modele Cruze de la inceputul anului, iar sedanul se vinde bine in Rusia, in regiuni din America de Sud si din India precum si pe alte piete emergente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri