Trust Motors, importatorul Peugeot in Romania, a adus in echipa de management incepand din septembrie un nou membru, pe Marius Cocu, care a fost timp de 7 ani director de marketing la Hyundai Auto Romania, companie a grupului Tiriac.
In august, Trust Motors a mai luat un manager de la Tiriac, pe Narcis Ghita, pentru functia de director general. Cu o experienta manageriala de peste 17 ani, Narcis Ghita a ocupat in ultimii 6 ani pozitia de director general si administrator in cadrul Hyundai Auto Romania.

Marius Cocu va ocupa functia de director de marketing si comunicare al Trust Motors, dupa ce Radu Cristian fostul manager a predat responsabilitatile.

Radu Cristian, dupa o perioada de 8 ani si jumatate in cursul careia a ocupat pozitiile de director marketing/comunicare (2002-2003 si 2008-2010) si director comercial (2003-2008) al Trust Motors, se va concentra pe continuarea dezvoltarii companiei de leasing operational My Car Trading, parte a grupului din care fac parte Eurial Invest si Trust Motors.

Infiintata in Mai 2007, My Car Trading este compania care ofera pe piata romaneasca produsul de inchiriere pe termen lung denumit MyDEAL. Compania opereaza o flota de 1.500 autovehicule inchiriate pe termen lung.

Anul trecut, afacerile Trust Motros au scazut cu 60%, la 75 milioane euro, in timp ce profitul brut a coborat cu 65% pana la 5,2 milioane euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri