Noul 911 Carrera GTS ce dispune de 408 CP preia pozitia de varf in gama modelelor Carrera, cu un plus de 23 CP fata de 911 Carrera S.
Noul GTS este disponibil in varianta Coupé si Cabriolet cu motor de 3,8 litri 408 CP si acopera intervalul pana la modelul 911 GT3 cu 435 CP.

Viteza maxima cu transmisie manuala, creste fata de Carrera S cu 4 km/h, atingand 306 km/h. Timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h se imbunatateste in general cu 0.1 secunde si este, de exemplu 4.2 secunde pentru GTS Coupé cu PDK, in combinatie cu Pachetul Sport Chrono Plus, in modul Sport Plus.

Datorita Porsche Intelligent Performance, noul sportiv de varf nu consuma, conform NEDC (New European Driving Cycle), mai mult combustibil decat Carrera S.

Porsche 911 Carrera GTS isi face debutul la inceputul lunii octombrie in cadrul Salonului Auto de la Paris.

O combinatie unica in familia modelelor Carrera este, in cazul 911 Carrera GTS, imbinarea caroseriei Carrera 4, mai lata cu 44 de milimetri, specifica modelelor cu tractine integrala, inclusiv ecartament mai lat, cu tractiunea clasica pe puntea spate.

GTS se diferentiaza de celelalte modele Carrera si prin multe alte detalii de design si tehnice. De exemplu, GTS dispune in dotarea standard de jante RS Spyder de 19”, vopsite in negru, cu prindere centrala si cu finisaje high-gloss, care pe puntea spate
au montate anvelope de 305/30 R 19.

Alte caracteristici de design includ bara fata Sport-Design cu muchia spoiler-ului vopsita in negru, praguri laterale speciale, de asemenea negre si, in functie de culoarea caroseriei, embleme Carrera GTS negre sau argintii pe usi si pe hayon. Neagra este si suprafata aflata intre tevile de evacuare a gazelor din spate.

Soferul si pasagerul dreapta fata iau loc pe scaune sport, a caror sectiune centrala este tapitata cu Alcantara neagra, in combinatie cu culoarea interioara standard, “negru Alcantara”.

Cuplul maxim de 420 Nm, este atins deja la 4200 rpm, adica cu 200 de rotatii mai devreme decat la Carrera S.

Carrera GTS este echipat in standard cu o transmisie manuala in sase trepte de viteza si poate fi comandat, la cerere, cu transmisia Porsche cu dublu ambreiaj (PDK).

Consumul de combustibil conform NEDC (New European Driving Cycle) este de 10.2 litri/100 km pentru Carrera GTS cu PDK, iar emisiile de CO2 au o valoare de 240 g/km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri