Ford Romania numeste in functia de director general al Companiei Nationale de Vanzari pe Henrik Nensen, inlocuindu-l pe Paul Flanagan care pleaca in Marea Britanie.
Paul Flanagan a ocupat functia din Romania de la 1 ianuarie 2010. Flanagan va fi responsabil de stabilirea primului proces global de planificare a vanzarilor Ford, cu sediul in Marea Britanie.

Henrik Nenzen i se subordoneaza lui Hans Schep, director regional pentru Operatiunile din Europa Centrala si de Est si este responsabil de operatiunile derulate de Ford in Romania.

Henrik Nensen s-a alaturat echipei Ford in 1971. Pe durata celor 39 de ani de activitate in cadrul companiei a detinut diverse functii in domeniul marketingului si al vanzarilor.

De asemenea, acesta a ocupat functia de director general in Suedia, Norvegia si Rusia. Cea mai recenta functie a lui Nensen a fost aceea de responsabil pentru lansarea produselor pe piata in cadrul diviziei de vanzari si marketing a Ford Europa.

Henrik Nenzen a ocupat ultima functie de director general in Rusia, unde a coordonat Compania Nationala de Vanzari din aprilie 2001 pana in septembrie 2007.

Ford Motor Company are aproximativ 178.000 de salariati si 80 de fabrici in intreaga lume si detine marcile Ford, Lincoln si Mercury, a carei productie va inceta in trimestrul al patrulea al anului 2010, precum si Volvo, pana la vanzarea aceasteia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri