Dacia a lansat intr-o atmosfera orange pe Calea Victoriei, prima sa masina care vine cu telefon mobil, Sandero Orange, editia fiind limitata la 1.000 de unitati, adresate exclusiv romanilor.
Modelul are in premiera cateva elemente de design, centurile de siguranta sunt portocalii, tapiteria este neagra din material, cusaturile sunt portocalii, iar pe fiecare tetiera este unul din desenele abonamentelor furnizorului de telefonie mobila Orange, Fluture, Pantera, Delfin si Pinguin.

“Editia Sandero Orange este de 1.000 de exemplare, iar diferenta de pret fata de un Sandero de serie este de 200 de euro. Modelul vine cu sistemul audio preluat de pe Duster si cu un telefon mobil dat de Orange, care functioneaza gen carkit. Telefonul se numeste Boston, este nou lansat de Orange si are si GPS integrat. In prezent, Sandero Orange vine cu motorul de 1,2 litri 75CP, iar ulterior cu cel de 1,6 litri”, a declarat Mihai Bordeanu, directorul de marketing al Dacia-Renault.

Telefonul Boston este produs de Gigabyte si vine cu o camera foto de 5 megapixeli si un sim Orange PrePay. Sistemul de operare este Google Android.

Sandero Orange costa 9.200 euro cu TVA si vine cu doua culori metalizate, negru si gri. Blocurile optice fata sunt pe fond negru, iar pe hayon are un sticker de decor. Masina dispune de aer conditionat, ABS cu EBV.

Oficialul Dacia a spus ca cea mai vanduta editie limitata a fost Kiss FM.

De asemenea, in mai 2010, Dacia a prezentat editia speciala Black Line. Dotarile au fost radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan si priza Jak, tapiterie speciala, volan imbracat in piele, calandru negru cu bandou superior cromat, jante de aluminiu.

Anul viitor, Dacia va mai lansa doua editii limitate, una pentru Sandero si alta pentru Duster.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri