Orange introduce WiFi gratuit in trenurile catre mare

Orange introduce in perioada 01 mai – 15 septembrie Internet in vagoanele semnalizate cu „Orange Wi-Fi Zone” pe ruta Bucuresti-Constanta. Calatorii nu sunt conditionati de reteaua de telefonie mobila pe care o utilizeaza.

Traficul este verificat din punct de vedere al continutului, astfel incat sa fie sigur inclusiv pentru cei mici, dar si pentru a preveni riscurile care pot afecta dispozitivele utilizatorilor.

Conectarea la internet in trenurile CFR are la baza solutia Orange Business Wi-Fi si permite acces de mare viteza pe toata durata calatoriei pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan pe parcursul celor doua ore spre litoral.

In 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispozitie calatorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie ca sunt sau nu clienti Orange, iar intre timp serviciul a fost extins si in alte orase din tara, precum Timisoara si Caransebes. Tot in 2015, Orange, in parteneriat cu Dacia, a dezvoltat solutia pentru editia speciala Dacia Duster Connected by Orange. Masina dispune de Wi-Fi la bord si pe perioada calatoriei, in autovehicul pot fi conectate pana la 10 dispozitive, simultan.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Citeste si:
Orange și Universitatea Politehnica au deschis primul laborator 5G...
Orange și Institutul de...

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri