Raiffeisen Bank lanseaza Garmin Pay, o noua modalitate de plata contactless la POS, inclusiv in rate fara dobanda, dedicata utilizatorilor de ceasuri inteligente Garmin, folosite in special pentru masurarea performantei sportive. Astfel, numarul institutilor financiare din Romania care ofera aceasta solutie de plata ajunge la 3, Raiffeisen alaturandu-se Bancii Transilvania si FinTech-ului Orange Money.

Pentru activarea Garmin Pay, clientii sunt nevoiti sa descarce pe telefonul mobil aplicatia Garmin Connect, disponibila in App Store si Google Play, si sa isi seteze portofelul virtual conform urmatorilor pasi:

  • selecteaza ceasul ceasul Garmin compatibil Garmin Pay, pe care il detin.
  • aleg o parola din patru cifre
  • inroleaza cardurile Raiffeisen Bank, de credit sau de debit

Fiecare card inrolat va fi confirmat printr-un cod primit prin SMS pe numarul de telefon declarat in relatia cu banca. Dupa activarea solutiei, pentru a plati direct cu ceasul, clientii apasa lung butonul lateral si selecteaza iconita "portofel", apoi apropie ceasul de POS. Parola va fi ceruta o data la 23 de ore sau atunci cand ceasul GArmin este pus din nou la mana.

Utilizarea Garmin Pay este gratuita, atat in tara, cat si in strainatate, iar platile cu ceasul Garmin sunt realizate fara taxe sau comisioane suplimentare.
Garmin Pay completeaza universul de plati digitale oferite clientilor Raiffeisen Bank in 2019, alaturi de aplicatiile de plata cu telefonul: RaiPay, pentru sistemul de operare Android, si Apple Pay, pentru iOS, conform unui comunicat emis de catre Raiffeisen Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri