Armand Iliescu


Armand Iliescu

Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion. De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking, dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth.

Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday, dedicată ultimelor trenduri din industrie, a fost co-host al podcastului Future Banking și a contribuit la lansarea Primei Hărți a FinTech-ului Românesc.

De la începutul anului 2020 se concentrează pe domeniile e-commerce și IT&C, devenind Project Manager al ecomTEAM, una dintre cele mai importante conferințe dedicate comerțului online din piață. Îl puteți vedea la începutul săptămânii în cadrul emisiunii eCommerce Monday sau pe scena evenimentului ecomTEAM, unde are ca invitați unele dintre cele mai importante nume din comerțul online românesc. Tot din 2021 a devenit redactor-șef adjunct al publicației Wall-Street.ro.

Zilnic este în căutare de povești de business din e-commerce sau startup-uri Tech care își propun să devină următorul unicorn românesc. Nu ezitați să îi scrieți la: armand.iliescu@wall-street.ro.

GĂSIȚI AICI toată REDACȚIA Wall-Street.ro.

 


Mai multe de la Armand Iliescu:


Setari Cookie-uri