Practic, clientii vor plati 1,5 euro pe luna in loc de 3 euro/luna pentru chiria echipamentelor HD pe toata perioada contractuala.

Astfel, un abonat Orange care opteaza pentru abonamentul cel mai ieftin (Local HD –cu 36 de canale) poate plati in primele 3 luni 1,5 euro/luna, taxa pentru chiria echipamentelor HD, iar incepand din a patra luna si taxa de abonament in valoare de 3,5 euro/luna. Astfel pretul ajunge la 4,5 euro pe luna.

In plus, indiferent de abonamentul ales (Local HD, World HD si Universe HD) clientii vor avea acces in prima luna la toate canalele incluse in abonamentul Universe HD. Oferta este valabila pentru o perioada minima contractuala de doi ani.

Abonatii la serviciile de telefonie Orange care activeaza un abonament Orange TV pentru 2 ani beneficiaza gratuit de instalarea si de activarea serviciului. Clientii care nu beneficiaza de aceasta oferta pot plati instalarea si activarea serviciului esalonat pe toata durata perioadei minime contractuale.

Citeste si:

De asemenea, compania a extins cu zece canale care pot fi urmarite pe mai multe tipuri de ecrane. Practic, clientii companiei pot urmari 62 de canale si pe smartphone si tableta, pe langa televizor. Canalele nou introduse sunt: Fashion Box HD, France 24, Mezzo Live HD, Motorvision HD, Museum Channel HD, MyZen TV HD, PVTV HD, Sundance Channel HD, Trace Tropical HD si Travel Mix.
Serviciul Orange TV poate fi urmarit pe smartphone si tableta cu ajutorul aplicatiei Orange TV Go, disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS. Pe PC, serviciul poate fi accesat pe site-ul https://tvgo.orange.ro/ .

De asemenea, acesta poate fi urmarit pe 6 dispozitive – maxim 3 televizoare, un PC, un smartphone si o tableta.

„Datorita dispozitivelor mobile si tehnologiei din ce in ce mai performante, acum putem profita de orice moment pentru a avea acces la informatie si divertisment. Romanii iubesc televiziunea, foarte multi se uita la televizor acasa si tot mai multi urmaresc stiri, filme si videoclipuri in metrou, in statiile de autobuz sau la birou, in pauza”, a declarat Julien Ducarroz, director comercial in cadrul Orange Romania.