In pregatirea pentru Black Friday 2018, cel mai mare eveniment de reduceri al anului - de cativa ani predominand si piata de telecom - Orange Romania antreneaza publicul cu oferte, cu abonament sau la liber, pentru cele mai cautate smartphone-uri ale momentului.

E bine stiut ca, in „incalzirea” pentru cel mai important eveniment de oferte al anului, Black Friday, marii retaileri pregatesc campanii de reduceri pentru a obisnui consumatorii sa se orienteze spre a-si face achizitiile anului in Vinerea Mare in cadrul magazinelor lor.

Totodata, de cativa ani, febra Black Friday a cuprins tot mai mult si piata de telecom, unde marile companii de telecomunicatii se intrec in tentatii care mai de care.

Black Friday 2018 la Orange online: ce pregateste compania de telecomunicatii

Pentru clientii care vor sa fie primii cand Orange va da startul reducerilor in magazinul online, a fost pregatit un Samsung Galaxy Note9 cadou si reduceri magice. Tot ce trebuie sa faca este sa se inscrie cu adresa de mail si intra in tragerea la sorti pentru acest telefon.

Tips & tricks pentru clientii care se pregatesc de Black Friday 2018 la Orange din partea retailerului:

1. Verifica datele contului online. Doar asa te vei putea autentifica online cat mai repede in momentul in care dam startul campaniei si vei castiga timp pentru cumparaturi.

2. Nu ai cont online? Poti sa iti creezi un cont online in doar cativa pasi simpli. Ai nevoie doar de o adresa de email si acces la telefonul tau.

3. Verifica adresa de livrare - Verifica adresa de livrare acum, pentru a nu mai pierde timp cu asta in momentul efectuarii comenzii si a fi sigur ca produsele comandate ajung acolo unde iti doresti.

P.S Cei care se inscriu in tragerea la sorti pot vedea produse care vor fi in oferta Orange de Black Friday.

Top telefoane recente in oferta Orange online cu abonament

Iar cum cele mai avansate modele de smartphone-uri ale anului, de la jucatorii principali in domeniul IT&C, se lanseaza in mare parte la final de an, in apropiere de Black Friday, este firesc ca in avans sa asistam la o parte dintre cele mai bune oferte - cu abonament sau la liber - la telefonie mobila.

Este si cazul Orange online, unde gasim zilele acestea oferte la telefoanele de top ale momentului, inclusiv pentru iPhone-urile recent lansate. Pe langa acestea, Orange Romania vine cu lichidari de stoc in pregatirea pentru Black Friday 2018. In aceasta etapa, pana pe 14 noiembrie 2018, sunt puse la bataie urmatoarele telefoane la preturi speciale:

  • Huawei P10 – 75 EUR reducere incepand cu abonamentul Orange Me 20
  • Orange Dive 72 – 30 EUR reducere incepand cu abonamentul Orange Me 10
  • LG Q7 – 50 EUR reducere incepand cu abonamentul Orange Me 20
  • Sony Xperia XA2 – 60 EUR reducere incepand cu abonamentul Orange Me 15

oferte la smartphone-uri pe orange in avans de black friday 2018

Vezi oferta completa Orange

Pe tot parcursul promotiei, clientii se pot bucura de produsul Online Star: Orange Dive 73 la pretul de 0 EUR la un abonament Orange Me 15.

Smartphone-uri Huawei Mate 20 PRO si iPhone XR: precomanda cu dea mai buna oferta Orange

Si nu puteam vorbi de ofertele la telefoane mobile in pregatirea de Black Friday fara a lua in calcul cele mai recente smartphone-uri lansate in aceasta perioada: Huawei Mate 20 PRO si iPhone XR, disponibile la Orange online cu precomanda.

Huawei Mate 20 PRO este disponibil la Orange online cu precomanda pana la data de 31 octombrie, in variantele Black si Twilight de Huawei Mate 20 PRO 128 GB dual SIM Black - la 399 euro cu abonament Orange Me 45 si la 999.01 euro la liber (verifica aici oferta actuala).

Iar Apple iPhone XR 128GB - variantele Black si White - este disponibil cu precomanda Orange online in perioada 19-26 octombrie 2018 la 475 euro cu abonament Orange Me 45 sau la 852 euro - pret in rate cu abonament Orange Me Start 23 ori 35.5 euro / luna cu 0 avans. La liber, un iPhone XR costa 949 euro cu precomanda la Orange.

Vezi aici oferta Orange la iPhone XR

Preturile practicate la Orange pentru precomanda la cele mai vanate smartphone-uri recent lansate sunt printre cele mai tentante de pe piata in acest moment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri