Campania de reduceri va incepe pe 20 noiembrie odata cu deschiderea tuturor magazinelor Orange, iar in online incepand cu ora 10:00.

„De pe 16 noiembrie si pana pe 19 noiembrie 23 :59, vizitatorii paginii orange.ro/blackfriday au avut posibilitatea sa se inscrie la un concurs prin care aveau sansa sa castige un ceas inteligent Vector Luna. Participantii la concurs vor avea acces la promotiile de pe orange.ro cu doua ore mai devreme. Pentru a intra in concurs, vizitatorii site-ului trebuie sa isi creeze un cont online, sa intre pe pagina concursului si sa voteze un produs din lista disponibila: tableta Vonino iMart QS, minidrona Parrot Rolling Spider Blue, telefoanele Samsung Galaxy S6 Edge Plus, HTC One M9 sau Huawei P8. Produsele cu cele mai multe voturi vor fi disponibile la pret promotional in perioada Black Friday”

Reducerile la telefoane si accesorii pot ajunge la 90%.

„Vom avea promotii la telefoane, tablete si accesorii, insa si trafic dublu de date la anumite abonamente si dublarea punctelor Orange Thank You la achizitionarea telefoanelor 4G. In aceasta editie a Black Friday intra 58 modele de telefoane și 300 modele de accesorii. Pe langa multe alte produse si oferte, vor intra in promotie device-urile care primesc cele mai multe voturi in cadrul concursului online”, au adaugat oficialii Orange.

Nu vor exista diferente de preturi intre magazinele fizice si magazinul online al companiei.

Orange este cel mai mare operator telecom de pe piata locala cu 10,28 milioane de clienti.