Directorul executiv de comunicare al Grupului Renault in Romania, Liviu Ion, a fost avansat in functia de director al Centrului de Studii de Piata si Produs al Grupului Renault in Romania.
Functia lui Liviu Ion va fi ocupata de Anca Oreviceanu.

Pe postul de director de Comunicare al Renault Technologie Roumanie, ocupat de Anca Oreviceanu, vine Roxana Botezatu.

Incepand cu 1 septembrie 2011, Liviu Ion va fi directorul Centrului de Studii de Piata si Produs al Grupului Renault in Romania. Acesta face parte din Directia de Cunoastere a Clientului, inclusa in Directia Generala Adjuncta Plan Produs Programe, aflata la Paris. El va dirija echipa din Romania care efectueaza studii despre clienti pentru regiunea Euromed si studii statistice pentru alte sectoare ale Grupului.

Nascut la 5 februarie 1965 la Bucuresti, Liviu Ion este absolvent al Facultatii de Comert, ASE Bucuresti (1988). Are un doctorat in economie de la ASE (1993) si un master in sociologie politica (Diplôme d’Etudes Approfondies) de la Institutul de Studii Politice din Strasbourg (1995). Intra in Ministerul Afacerilor Externe in 1990. Intre 1994 si 1998 este Adjunct al Reprezentantului Permanent al Romaniei pe langa Consiliul Europei. Intre 1998 si 2000 este functionar international al Consiliului Europei, ca secretar al Campaniei « Europa, un patrimoniu comun ». Dupa opt luni la reprezentanta Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare din Romania, intra in 2001 la Forum Invest, ca director de conferinte economice internationale (Washington, Londra, Bruxelles, Roma, Monte-Carlo). Este angajat la Automobile Dacia de la 1 decembrie 2004 ca Director Executiv de Comunicare. La 1 iunie 2008 este numit Director Executiv de Comunicare al Grupului Renault in Romania. Asociatia Presei Auto din Romania l-a desemnat „Cel mai bun director de comunicare al anului 2008”.

Incepand cu 1 martie 2011, Anca Oreviceanu va fi noul director executiv de Comunicare al Grupului Renault in Romania. Ea va fi inlocuita de catre Roxana Botezatu la conducerea Directiei de Comunicare a Renault Technologie Roumanie.

Nascuta in 1979 la Slatina, Anca Oreviceanu este absolventa a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, Facultatea de Comunicare (2002). Are o experienta de 10 ani in comunicare, in sistemul public (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului) si in intreprinderi private (Petrom, Renault Technologie Roumanie). Coordoneaza comunicarea Renault Technologie Roumanie din 2007.

Nascuta in 1984 la Piatra Neamt, Roxana Botezatu este absolventa a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, Facultatea de Comunicare (2007). Are o experienta de 5 ani in comunicare externa (General Expo, SanatateaTV) si interna, din 2007, la Directia de Comunicare a Renault Technologie Roumanie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri