HR Management Club, asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania, a votat in cadrul Adunarii Generale noul presedinte si noul consiliu director pentru manadatul 2012-2014. Radu Mavrodin a fost numit la conducerea asociatiei, in locul lui Csaba Gergely, care a ocupat aceasta functie timp de patru ani.
Radu Mavrodin ocup si functia de director executiv de resurse umane in cadrul producatorului de automobile Renault Romania.

Din consiliul director fac parte:
Adela Jansen, director executiv de resurse umane, Groupe Société Générale;
Andreea Voinea, director executiv de resurse umane, BCR;
Csaba Gergely, director de resurse umane, Provident Financial;
Florin-Ioan Petean, director executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj-Napoca;
Horatiu Cocheci, senior manager, Servicii de Consultanta in Resurse Umane, PwC Romania;
Marius Decuseara Brandenburg, country manager, Grupul Trend Consult Romania.

"Este important ca in continuare HR Club sa se concentreze pe dezvoltarea competentelor de business ale membrilor sai, pe crearea unei retele comune Business – HR si pe construirea unei structuri nationale diverse, accesibile si robuste”, spune Radu Mavrodin.

In perioada in care la conducerea HR Club s-a aflat Csaba Gergely, numarul membrilor HR Club a cunoscut o evolutie semnificativa, veniturile Clubului au avut o crestere de aproximativ 75% si a fost invitat pentru prima data in tara Gurul in Resurse Umane, Dave Ulrich, Partener si cofondator al The RBL Group si Profesor in cadrul scolii de afaceri Ross a Universitatii Michigan.

Tot in mandatul lui Csaba Gergely, HR Club a implementat, prin programul POSDRU, un proiect menit sa sprijine dezvoltarea profesionala a specialistilor de resurse umane din Romania si sa sustina cooperarea intre functiunea de resurse umane si managementul general al organizatiilor. HR Club a lansat primul manual romanesc de Bune Practici in Resurse Umane, a introdus 8 noi ocupatii de resurse umane in COR si a demarat studiului national HR Outlook. De asemenea, timp de doi ani, Csaba Gergely a reprezentat Romania in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor.

"Pozitia de presedinte HR Club implica o responsabilitate imensa pentru cresterea si crearea unei comunitati solide de resurse umane care incepe din ce in ce mai mult sa se sedimenteze si care are un impact masurabil in afaceri. (...) Sunt sigur ca Radu Mavrodin va duce mai departe cu dedicare si profesionalism misiunea de a dezvolta domeniul resurselor umane in Romania, pe care HR Club si-a asumat-o inca de la inceputurile sale”, declara Csaba Gergely, fost Presedinte HR Club, actual membru in Board-ul HR Club si director de Resurse Umane, Provident Financial.

Noul Consiliu Director este ales pe o perioada de 3 ani, iar activitatea sa se desfasoara pe baza de voluntariat. Responsabilitatile Consiliului Director vizeaza stabilirea strategiei, obiectivele si liniile directoare ale HR Club, precum si supervizarea bunei desfasurari a implementarii acestora de catre echipa executiva.

Infiintata in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Partener HR Club pentru anul 2012 Grupul Trend Consult. Partener media anual wall-street.ro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri