Compania producatoare de bere Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller, l-a numit pe Glenn Burgess in functia de vicepresendinte responsabil de Supply Chain.

Glenn Burgess lucreaza pentru SABMiller plc. din 2008, iar inainte a acumulat o experienta de peste 10 ani in sectoarele FMCG si logistica in cadrul unor companii importante de manufactura si retail din Marea Britanie si Australia.

Inainte de numirea sa in cadrul Ursus Breweries, Glenn Burgess a ocupat functia de Head of Supply Chain Operations and Services la Miller Brands Marea Britanie, operatiunea SABMiller din Marea Britanie. Experienta sa include pozitii cheie in cadrul companiilor Bakkavor, din Marea Britanie, precum si Visy Industries, VersaCold Logistics Services si Kent Removals & Storage, in Australia.

“Performanta manageriala a lui Glenn in echipa SABMiller intr-una dintre cele mai dezvoltate piete ale berii din Europa, Marea Britanie, s-a dovedit a fi una de succes. Glenn are o experienta importanta, care a inclus managementul strategic al lantului de aprovizionare in diferite industrii si pentru proiecte regionale SABMiller. Am incredere ca abordarea sa strategica va aduce un plus de valoare operatiunilor Ursus Breweries din Romania si ma bucur sa il am alaturi in echipa de management a companiei”, declara Igor Tikhonov, presedinte al Ursus Breweries.

In noul sau rol, Glenn Burgess va conduce toata structura de aprovizionare a Ursus Breweries si va implementa strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei.

Glenn Burgess este licentiat in Management Tehnologic si Manufacturare la Universitatea Lincoln din Christchurch, Noua Zeelanda, si are o diploma MBA de la Universitatea Oxford, Said Business School, Marea Britanie.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft si St. Stefanus.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, dar si o gama de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) si Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri