Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, il numeste pe Rob Kenney in functia de vicepresedinte de resurse umane, incepand cu luna august. El il inlocuieste pe Cristian Popescu, care dupa sase ani in cadrul companiei a ales o noua oportunitate in cariera.

Rob Kenney are 11 ani de experienta in domeniul resurselor umane si lucreaza in grupul SABMiller din 2008, in cadrul caruia a detinut diferite functii de conducere care au contribuit la consolidarea expertizei pe care o detine. Inainte de a se alatura Ursus Breweries, el a fost director de resurse umane al Pivovary Topvar, subsidiara SABMiller din Slovacia. Din aceasta pozitie, Kenney a coordonat integrarea operatiunilor grupului din Cehia si Slovacia. Anterior carierei in SABMiller, Rob Kenney a detinut functia de HR business partner la Barclays Bank in Marea Britanie.

Ocupand aceasta functie, Rob Kenney este parte din echipa de conducere a Ursus Breweries si va coordona dezvoltarea strategiei si a programelor de resurse umane prin managementul performantei si al talentelor, dar si prin implicarea angajatilor pentru a continua performanta buna a companiei.

Rob Kenney este licentiat in psihologie al Universitatii din Nottingham.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, cu 1.514 angajati in perioada martie 2013 - aprilie 2014, cu 47,01% din pozitiile de management ocupate de femei si 2.100 de ore de training livrate angajatilor, conform ultimului raport de dezvoltare durabila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri