Rob Kenney are 11 ani de experienta in domeniul resurselor umane si lucreaza in grupul SABMiller din 2008, in cadrul caruia a detinut diferite functii de conducere care au contribuit la consolidarea expertizei pe care o detine. Inainte de a se alatura Ursus Breweries, el a fost director de resurse umane al Pivovary Topvar, subsidiara SABMiller din Slovacia. Din aceasta pozitie, Kenney a coordonat integrarea operatiunilor grupului din Cehia si Slovacia. Anterior carierei in SABMiller, Rob Kenney a detinut functia de HR business partner la Barclays Bank in Marea Britanie.

Ocupand aceasta functie, Rob Kenney este parte din echipa de conducere a Ursus Breweries si va coordona dezvoltarea strategiei si a programelor de resurse umane prin managementul performantei si al talentelor, dar si prin implicarea angajatilor pentru a continua performanta buna a companiei.

Rob Kenney este licentiat in psihologie al Universitatii din Nottingham.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, cu 1.514 angajati in perioada martie 2013 - aprilie 2014, cu 47,01% din pozitiile de management ocupate de femei si 2.100 de ore de training livrate angajatilor, conform ultimului raport de dezvoltare durabila.