Ilona Ciausoiu, cea care timp de aproape 13 ani a ocupat pozitiile de country manager si leader al sectorului consumer lifestyle Philips Romania, va parasi compania de la 1 mai.
"Sunt de aproape 13 ani in companie, deci ma numar printre cei mai longevivi manageri din piata. De regula mandatul de country manager este de 3 ani, al meu a fost de 6. Philips a fost ca si business-ul meu, l-am tratat cu sufletul. Mi-a fost oferita posibilitatea de a continua pe o pozitie superioara, insa am refuzat. Doresc sa raman in Romania, alaturi de familie, de cei doi copii", a declarat pentru Wall-Street Ilona Ciausoiu (foto).

Fara a preciza domeniul in care urmeaza sa activeze, Ilona Ciausoiu a afirmat ca in prezent ia in calcul doua optiuni. "In orice caz, imi doresc sa schimb domeniul", spune Ciausoiu.

Ilona Ciausoiu, 43 de ani, a fost numita in functia de director general al Philips Romania in martie 2005. Anterior acestei pozitii, Ciausoiu a ocupat timp de sapte ani functia de leader al sectorului domestic appliance&personal care in cadrul aceleasi companii.

Inainte de a se alatura echipei Philips, Ilona Ciausoiu a fost CEO si actionar al Fort Activ Distribution (distribuitorul sucurilor Tropicana).
De asemenea, Ciausoiu a mai ocupat diferite pozitii in cadrul Unilever Romania (south area manager, director de vanzari si national account manager), Bel Pagette si IPCT.

Ilona Ciausoiu detine un MBA in cadrul Kennesaw State University (Atlanta).

Cititi si Philips fata in fata cu criza: Interviu cu sefa operatiunilor din Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri