Stefan Padure, vicepresedintele producatorului de mezeluri Angst, a decis sa se retraga din functie, urmand sa se dedice activitatilor antreprenoriale.
Stefan Padure va renunta la pozitia de vicepresedinte Angst incepand cu 1 iunie.

“Decizia mea este una personala, iar activitatile pe care le voi desfasura mai departe vor urma o linie antreprenoriala, in alte domenii de activitate fata de zona in care am activat. Pe termen scurt ma voi orienta catre activitati dedicate familiei, incercand sa petrec mai mult timp cu ceea ce de fapt conteaza in viata”, a declarat Stefan Padure.

Cu o experienta de 13 ani in cadrul grupului de firme Angst, Padure a ocupat functia de vicrepresedinte al companiei timp de aproximativ opt ani. A detinut diferite pozitii in cadrul departamentelor financiar-contabil, comercial, control costuri, importuri, new business, vanzari-marketing.

Stefan Padure este absolvent al Academiei de Studii Economice si al Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Angst are 720 de angajati si este detinuta in proportie de 60% de Sorin Minea, ceilalti actionari fiind Liudmila Minea, cu 20% din actiuni, si Angst - Wyrsch Bernadette Martha Maria, de origine elvetiana, cu 20%. In 2010, compania a raportat afaceri de 62 mil. euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri