Calin Dragan, cel care a condus timp de peste sase ani operatiunile Coca-Cola Hellenic in Romania si Republica Moldova, va prelua din luna iulie conducerea companiei din Japonia.
In varsta de 43 de ani, Calin Dragan s-a alaturat Coca-Cola Hellenic in urma cu 18 ani, in functia de supervizor de depozit, in Timisoara.
Dragan a lucrat doar in cadrul companiei Coca-Cola, detinand, timp de trei ani, si functia de director comercial in cadrul Coca-Cola Italia.

In timpul mandatului sau, Calin Dragan a supervizat si inchiderea a trei unitati de productie detinute de Coca-Cola la Oradea, Bucuresti si Iasi, ca parte a unui proces amplu de restructurare a companiei.

In prezent, Coca-Cola detine fabrici in Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Pana la numirea succesorului sau in Romania, Michalis Imellos va asigura interimatul pentru functia de director general.

Dragan nu este singurul executiv roman care a obtinut o pozitie de top in afara Romaniei, din aceasta categorie facand parte si Liliana Solomon (in prezent director de operatiuni al Vodafone Europa), Emilia Bunea (CFO la ING Central Europe) sau Angela Cretu (director general al Avon Rusia).

Citeste si Cine sunt cei mai buni angajati romani de peste hotare

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri