Producatorul de medicamente Sanofi Romania va avea de la 1 octombrie un nou country manager, Jacques Nathan, venit de la Sanofi Bulgaria, intrucat actualul director de tara, Dan Ivan, va parasi compania.
"Sanofi anunta numirea lui Jacques Nathan in functia de Country Manager Romania si Presedinte al Consiliului de Administratie Zentiva S.A. incepand din 1 octombrie 2011. El va continua sa isi exercite atributiile de General Manager al MCO Danube (Organizatia-Multi-Tari Dunare), structura organizationala din care fac parte Bulgaria, Moldova, Romania si Ungaria. Jacques Nathan, care a condus pana in prezent operatiunile Sanofi Bulgaria, ii va succede lui Dan Ivan, care, din motive personale, a hotarat sa isi inceteze temporar activitatea profesionala si va parasi compania Sanofi", potrivit unui comunicat al producatorului de medicamente.

(foto) lucreaza pentru grupul Sanofi din anul 1996, pe diverse posturi, si a fost numit manager general la Sanofi Bulgaria in 2008, preluand conducerea MCO Danube in februarie 2011.

Aceasta este una dintre structurile organizationale ale grupului lansate in 2011, reunind activitatile din Ungaria, Romania, Bulgaria si Moldova.

Sanofi Romania face parte din grupul Sanofi-Aventis, unul dintre cei mai amri producatori de medicamente din Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri