Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 1 decembrie 2011

Concursul se desfasoara pe site-ul www.wall-street.ro. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa puna o intrebare despre tema emisiunii Start-Up Wall-Street.

A lansat un business dupa 10 ani de marketing. Pune intrebari si castigi o carte despre antreprenoriat

A lansat un business dupa 10 ani de marketing. Pune intrebari si...

Un utilizator nu poate se poate inscrie de mai multe ori in cadrul acestui concurs.

Castigatorii vor fi alesi de moderatorul emisiunii in functie de relevanta intrebarii.

Premiul concursului

Citeste si:

Premiul consta intr-o carte "Reguli de baza pentru antreprenori", scrisa de Yates Jonathan, oferita de Junior Achievement Romania cu sprijinul InternetCorp.

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor. In caz contrar, se va alege alt castigator. Organizatorul se obliga sa suporte toate cheltuielile legate de trimiterea prin posta sau curier a premiilor catre castigatori.

Drept de participare

Pentru a participa la acest consurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL si Junior Achievement© Romania, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.wall-street.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la campanie.