Retailerul Profi, detinut de fondul de investitii polonez Enterprise Investors, a redeschis toate cele sase magazine Al Comsib, preluate in februarie anul acesta de la familia Aldea din Sibiu.
Intre timp, Profi a dotat unitatile preluate cu echipamente, le-a remodelat dupa un nou design si a introdus noi marci in oferta de produse.

„Pentru a face tranzitia cat mai lin si cat mai mult in avantajul consumatorilor lor fideli, aceste magazine vor continua sa functioneze timp de cateva luni sub numele de Al Comsib", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.

Magazinele au suprafete de vanzare cuprinse intre 300 mp si 950 mp si sunt situate in zonele Calea Turnisorului, Valea Aurie, Calea Cisnadiei, Vasile Aaron, Nicolae Iorga si Strand.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Profi a preluat magazinele Al Comsib.

In prezent, reteaua Profi numara 113 unitati in 67 de localitati.

Enterprise Investors este una dintre cele mai mari firme de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est. EI a preluat 100% din Profi in toamna lui 2009, printr-o tranzactie cifrata la 66 de milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri