City Park Mall din Constanta a ales drept operator de supermarket grupul olandez Spar, unul din cele mai mari lanturi de retail din lume
Lantul international de retail Spar este operatorul de supermarket selectionat de catre propritarii City Park Mall din Constanta pentru a deschide o unitate in cadrul noului mall. "Pozitionarea City Park Mall of Constanta este ideala pentru noi, iar conceptul este unul care raspunde valorilor Spar", a declarat Rino Tizzanini, director general al Spar Romania.

Grupul olandez Spar va deschide luna aceasta primul sau supermarket, la Arad, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, iar tinta declarata a grupului este sa deschida 200 de magazine in Romania, pentru care si-a bugetat investitii de 350 de milioane de euro.

Trebuie sa recunosc ca nu a fost o alegere deloc usoara, deoarece majoritatea operatorilor internationali si locali de supermarket prezenti in Romania si-au manifestat interesul fata de City Park Mall of Constanta. Specialistii din cadrul Spar au evaluat atat locatia, planurile cat si arhitectura City Park Mall, fapt ce a intrunit pe deplin asteptarile lor", a mentionat Adrian Sandu, retail marketing manager in cadrul Neocity Group - dezvolatorul imobiliar al noului mall. Acesta a mai precizat ca pe langa Spar, au mai incheiat contracte de inchiriere de spatii si alti comercianti de renume, precum Marks&Spencer, Adidas, Sephora, Leonardo, Bigotti sau Kenvelo, precum si lantul de restaurante de tip fast-food KFC.

In ceea ce priveste lucrarile de constructie ale City Park Mall din Constanta, termenul de finalizare prevazut pentru vara lui 2007 ramane valabil in urma lucrarilor sustinute de finalizare a constructiei. Oficialii companiei israeliene Neocity Group au mai precizat ca in urmatorii trei ani compania va investi un miliard de euro in noi proiecte imobiliare.

City Park Mall din Constanta, o investitie de peste 50 de milioane de euro, este doar unul din proiectele de investitii imobiliare ale Neocity Group in Romania. Neocity Group va dezvolta in perioada 2006 2009 si alte proiecte imobiliare, cu o valoare totala de 1 miliard de euro, printre care: NeoPeninsula, Neopark, Neoforest, Neoresidence, Neocity Office III, a afirmat la randul sau Shay Mor, vice-presedinte al Neocity Group Romania.

Neocity Group este unul dintre investitorii principali de pe piata imobiliara din Romania. Neocity Group este format din 3 companii private, Mivnei Gazit (2000) Ltd., The Petrolgas Group Ltd. si The Gemolab Real Estate Group Ltd. care s-au unit pentru a crea unul dintre cele mai mari grupuri de investitori din Romania. Grupul a vazut in piata romaneasca o destinatie strategica pentru investitiile internationale, a initiat si construit proiecte care vin in intampinarea cerintelor clientilor locali.

Primul proiect in Romania al companiei israeliene Neocity Group, a fost "Neocity Tower", o cladire de birouri, a fost finalizata in 2002. Compania Neocity Grup Romania, subsidiara grupului israelian Neocity Group, anunta, in 2003, ca intentioneaza sa investeasca, in perioada 2004-2006, aproximativ 20 milioane de dolari, valoare mult depasita datorita tranzactiilor realizate pe piata imobiliara romaneasca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri