Compania de birotica Flaro, membra a grupului autohton RTC Holding, condus de omul de afaceri Radu Octavian, si-a bugetat pentru acest an investitii totale ce depasesc 2 milioane de euro, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii companiei. Aceasta suma va fi investita pentru achizitionarea unei linii de galvanizare si reamenajarea birourilor, a declarat Sebi Vasilescu - presedintele diviziei de
dezvoltare a grupului RTC.

In acelasi timp, productia producatorului sibian de birotica Flaro a crescut cu 20% in acest an comparativ cu anul trecut.

Grupul RTC, condus de omul de afaceri Radu Octavian a achizitionat la finele anului trecut actiunile companiei Flaro Sibiu, cel mai cunoscut producator de birotica si articole scolare din Romania. Flaro a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 6 milioane euro, in crestere cu circa 30% fata de anul 2004.

Paleta de produse a producatorului sibian cuprinde, pe langa articole de birotica, si componente pentru industria textila si electrotehnica. Compania s-a dezvoltat in ultimii ani in mai multe domenii de activitate, devenind un furnizor important pentru industria auto din Germania recunosctuta pentru exigentele deosebite cerute furnizorilor sai si cea a constructiilor civile din Italia.

Reprezentantii RTC au declarat ca au dezvoltat un plan strategic de investitii, care sa puna accent pe dezvoltarea Flaro.

Flaro Sibiu (fosta fabrica Flacara Rosie din perioada de dinainte de 1989) este cel mai renumit producator de birotica din Romania si dateaza din anul 1922.

RTC Holding este unul dintre cele mai mari grupuri comerciale cu capital romanesc si cuprinde in prezent 7 divizii: TCE (transport), Office (business-to-business), ProCa (distributie IT&C), Diverta (retail), Mobishop (telecom) si Sistec-SBsol (solutii IT).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri