Actionarii Componente Auto Topoloveni vor discuta la adunarea generala din 9 martie aprobarea majorarii capitalului social cu 6,58 milioane lei (1,95 milioane euro) prin incorporarea unor rezerve, potrivit unu comunicat transmis ieri catre Rasdaq, informeaza NewsIn. Majorarea capitalului social se face prin incorporarea unor rezerve, ceea ce conduce la majorarea valorii nominale a actiunilor de la 6 lei/actiune la 12,98 lei/actiune.

Actionarii vor discuta aprobarea rezultatelor reevaluarilor cladirilor si reflectarea acestora in situatiile financiare ale anului 2006. Se vor aproba situatiile financiare ale anului trecut si se va cadea de acord asupra repartizarii profitului net si fixarea dividendului.

Se vor dezbate situatiile financiare pe 2006 ale SC Indagro Servcom SRL Topoloveni, la care compania este asociat unic. De asemenea, se va decide deschiderea unei linii de credit de un milion de lei la BCR. Pitesti si se va discuta asupra majorarii capitalului social al Indagro Servcom cu 769.500 lei prin aport in numerar, prin emiterea de noi parti sociale. Actionarii vor mai dezbate asupra schimbarii formei juridice a Indagro Servcom in societate pe actiuni.

Compania este specializata in productia de piese si accesorii pentru autovehicule si motoare de autovehicule. Actualul capital social este de 5,66 milioane lei (1,67 milioane euro), divizat in 942.992 actiuni, cu o valoare nominala de 6 lei. Principalii actionari ai societatii sunt Octavian Simescu 30,39% si Victor Popescu 30,35%.

La sfarsitul anului 2005 compania a afisat o cifra de afaceri de 36,475 milioane lei (10,79 milioane euro) si un profit de 1,27 milioane lei.

Dupa primele trei trimestre din 2006 societatea a afisat o cifra de afaceri de 26,50 milioane lei (7,84 milioane euro), in scadere cu 5,3% fata de 2005, cand a fost de aproape 28 milioane lei.Profitul inregistrat in aceasta perioada a fost de 1,73 milioane lei, in scadere cu 16% fata de 2005, cand profitul a fost de 2,06 milioane lei.

Titlurile companiei sunt listate pe piata Rasdaq la categoria de baza, sub simbolul COAU. Pretul de inchidere din sedinta de tranzactionare de marti a fost de 14 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri