Pegas S.A., specializata in consultanta in management, a obtinut anul trecut cifra de afaceri de 900.000 euro, dublu fata de 2005, cresterea datorandu-se extinderii activitatii prin infiintarea departamentului de instruire.

Compania a afisat anul trecut un profit de 200.000 euro.

"Obiectivele stabilite la inceputul acestui proiect au fost depasite, ceea ce a confirma nevoia existenta in piata de specialisti in sisteme de management", a declarat managerul departamentului de instruiri, Reka Fogarasi. Decizia de infiintare a unui departament axat pe furnizarea de instruire in domeniul sistemelor de management a fost luata pentru a furniza solutii complete si integrate, cu o valoare adaugata mare, potrivit lui Fogarasi

Reprezentantii companiei spera ca afacerile sa creasca in urma constientizarii de catre organizatiile din Romania a importantei protejarii mediului si a angajatilor, la care se adauga necesitatea de aliniere a industriei alimentare la standarde europene. "Din acest motiv cred ca vom avea o cerere in crestere pentru cursurile de auditor/manager sistem de management de mediu, respectiv auditor/manager in sistemele de management al sanatatii si securitatii operationale , a afirmat Fogarasi.

Departamentul de instruire din cadrul Pegas a avut, anul trecut, peste 400 de cursanti, 26 de sesiuni de instruire si a acreditat patru module de curs. Printre clientii companiei s-au numarat E.On Gaz Romania, Bere Mures, Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD), Camera de Comert si Industrie Prahova, Holdmann Grup, Pacovis Romania, Aages, Frisomat, Food Distributione sau Delaco Distribution.Compania Pegas a fost infiintata in anul 2000 la Targu Mures si a oferit solutii de management unui numar de peste 700 de organizatii, din toate sferele vietii sociale si economice. Pe langa consultanta, Pegas ofera si instruire in domeniul sistemelor de management bazate pe standarde internationale, consultanta strategica pe baza conceptului Balanced ScoreCard si al automatizarii proceselor de afaceri.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri