Compania Be Proffice, parte din divizia Proffice a RTC Holding a realizat o cifra de afaceri de 46 milioane euro in 2006 si isi propune o crestere cu 18% pentru anul acesta
Office Express, distribuitor de produse pentru birou a lansat recent un nou sistem de comanda on-line numit "WebCorporate" destinat companiilor sau organizatiilor cu structura complexa care doresc sa isi eficientizeze resursele alocate centralizarii bugetelor si controlului costurilor. Web Corporate este un soft dezvoltat de Sistec-Sbsol, divizie de solutii IT din cadrul grupului RTC.

Office Express este brand-ul de distributie produse pentru birou sub care Be Proffice isi desfasoara activitatea pe piata "business to business". Be Proffice se adreseaza direct clientilor finali, prin marca Astra Plus. Be Proffice face parte din diviza Proffice a RTC Holding, divizie care cuprinde companii specializate in distributia de birotica-papetarie si articole de birou.

Office Express are o retea de distributie formata din 41 de puncte directe de vanzare in tara si peste 250 de reprezentanti de vanzari. Compania face parte din divizia Proffice a grupului RTC, alaturi de alte companii specializate in distributia de papetarie, articole de birotica, produse IT si consumabile. Divizia Proffice a raportat o cifra de afaceri de 62 milioane euro in 2006 si isi propune o crestere de cel putin 13% pentru 2007.

RTC Holding este unul dintre cele mai mari grupuri de distributie si retail din Romania si cuprinde noua divizii – ProCA, Sistec-Sbsol, Diverta, Proffice, PayStore, Rimobi, TCE, Fashion, Flaro. in 2006, Grupul RTC a realizat o cifra de afaceri de 261 milioane euro, iar pentru anul acesta se estimeaza o cifra de afaceri de 300 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri