Retailerul international de incaltaminte si accesorii, Aldo, vrea sa deschida in Romania inca patru - cinci magazine, pana la sfarsitul anului, dupa ce la finalul lui mai a inaugurat prima reprezentanta a brandului in Bucuresti Mall, au declarat, citati de NewsIn, oficialii companiei.
Magazinul Aldo din Bucuresti Mall este operat in sistem de franciza, reprezentantii magazinului nedorind sa faca publica investitia necesara. Ei intentioneaza sa extinda lantul de magazine Aldo anul acesta, prin deschiderea a patru-cinci locatii noi, atat in tara cat si in Bucuresti, una dintre ele fiind in Carrefour Feeria situat in Baneasa.

"Interesul pentru piata romaneasca este rezultatul dezvoltarii deosebite a industriei de moda in Romania, in special in Bucuresti. Romania a fost intotdeauna o tinta in planurile de expansiune ale companiei datorita populatiei sale tinere si economiei emergente si sunt increzator in faptul ca Aldo se va bucura de succes in aceasta piata", a declarat directorul de vanzari si operatiuni al Aldo Group International, Sebastian Gagnon.

Unitim este distribuitorul Aldo si Accessorize pe piata romaneasca, fiind totodata si partenerul strategic al Aldo. Unitim opereaza un magazin al acestui brand in Turcia si isi va extinde operatiunile prin deschiderea a inca sase magazine in Turcia si a trei noi magazine in Romania pana la sfarsitul acestui an.

Aldo este unul dintre cei mai mari retaileri internationali de incaltaminte pentru tineri, compania fiind fondata in Canada in 1972 si avand o prezenta pe piata din Statele Unite din 1993. In Europa, compania opereaza in Marea Britanie din 2002, in Portugalia si tarile scandinave din 2004, in Polonia din 2005, iar in Rusia din 2006. Aldo va detine peste 75 de magazine in Europa pana la sfarsitul anului.

Aldo International si-a extins numarul de magazine si prezenta in mai multe tari, astfel incat, pana la sfarsitul acestui an, va detine magazine in 38 de tari pe mai multe continente. Compania nu se ocupa de distributia produselor, ci opereaza doar magazinele Aldo sau sectiunile din cadrul unor magazine mai mari.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri