Bricostore Romania va investi aproximativ trei milioane de euro in extinderea si modernizarea magazinului din Militari, lucrarile urmand a fi finalizate in luna februarie a anului viitor, au declarat, potrivit NewsIn reprezentantii companiei.
"Dupa finalizarea stadiilor de extindere a magazinului din cartierul Militari acesta va beneficia de o suprafata de circa 14.000 metri patrati si va fi asemanator cu cea a magazinului din Baneasa. Momentan nu planuim sa repetam procesul de modernizare si a altor magazine Bricostore din Romania", a declarat directorul Bricostore Romania, Isabelle Leska.

Aceasta a adaugat ca estimeaza o crestere a afacerilor companiei cu circa 50-60% in 2007 fata de anul precedent si o crestere organica (raportata la acelasi numar de magazine) de 25-30%. Potrivit oficialilor Bricostore Romania segmentele materialelor de constructii sunt cele care vor inregistra cea mai mare crestere in urmatoarea perioada mai ales datorita dezvoltarii pietei imobiliare. Compania Bricostore Romania a raportat anul trecut o cifra de afaceri in crestere cu 25% fata de 2005, de aproximativ 105 milioane euro.

Bricostore Romania, filiala romaneasca a retailerului francez de bricolaj Bricostore, va inaugura in luna decembrie noul magazin aflat in Pitesti, in care a investit zece milioane euro, iar pentru 2008 si-a propus deschiderea a alte patru magazine in tara printre orasele vizate fiind Braila, Arad si Focsani.

Retailerul francez de bricolaj face parte din grupul francez Bresson si detine in prezent in Romania o retea de sapte magazine, respectiv Bricostore Militari, Bricostore Orhideea, Bricostore Pantelimon si Bricostore Baneasa in Bucuresti si cate un magazin in Brasov, Ploiesti si Constanta
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri