Compania Delta Distribution vizeaza anul acesta afaceri de 67 milioane euro, cu circa 50% mai mult ca in 2007 si intentioneaza sa deschida mai multe showroomuri in Bucuresti, Iasi, Constanta si Pitesti, a declarat coordonatorul departamentului de comunicare, Denisa Stefanescu.
Potrivit reprezentantilor companiei, investitiile programate in acest an se ridica la aproximativ sase milioane de euro, iar Delta va deschide pe 29 mai un nou magazin, parte a procesului de extindere pe piata din Romania.

"Dupa ce vom lansa la sfârtitul acestei luni un nou showroom Roca by Delta Design, in colaborare cu Roca, investitie de circa 200.000 euro, urmeaza sa mai deschidem si alte magazine in Bucuresti, Iasi, Constanta si Pitesti. In Bucuresti, cel mai probabil in luna septembrie vom inaugura un outlet ceramic pe o suprafata de circa 2.500 mp, unul din cele mai mari din Europa", a declarat, Denisa Stefanescu, citata de NewsIn.

Delta Distribution, infiintata in 1996, dispune de o retea de 28 magazine, 18 depozite si peste 500 de distribuitori, acoperind geografic toate zonele tarii. Reteaua impresionanta de distributie si colaborarea cu peste 30 producatori de calibru din tara si din strainatate a creat companiei o cota importanta pe piata interna de amenajari ceramice.

Delta Distribution a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 45 milioane euro, care a reprezentat o crestere cu 50% a acesteia fata de anul 2006.

Grupul Roca, infiintat in 1917, are ca principal obiect de activitate producerea de obiecte sanitare de portelan, cazi de baie si de dus din acrilic, mobilier, robineti si accesorii pentru baie.

Grupul Roca, a carui activitate se desfasoara in peste 63 de baze de productie, locate in 19 tari, si cu proiecte demarate in peste 125 de piete, a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri consolidata de 1,635 miliarde euro si un profit net de 131 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri