Producatorul autohton de mobila Elvila, a deschis doua magazine noi, operate in sistem de franciza, in Satu Mare si Negresti Oas, intentionand in continuare ca pana in 2010 sa listeze compania la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unui comunicat.
Grupul Elvila va continua dezvoltarea lantului de francize, urmand sa deschida magazine in orase precum Medgidia, Mangalia, Slobozia, Giurgiu, Urziceni, Buzau, Ramnicu Sarat, Marasesti, Tecuci, Barlad, Roman, Pascani, Onesti, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe, Tg Secuiesc, Odorheiul Secuiesc, Sibiu, Bucuresti, Oradea, Arad, Sibiu, Zalau si altele.

Contractul de franciza incheiat cu Elvila are durata de un an si nu se solicita taxa de intrare sau redevente. Candidatul la franciza Elvila trebuie sa detina o societate comerciala, un spatiu comercial propriu sau inchiriat, de cel putin 200 metri patrati.

"Viorel Catarama intentioneaza ca pana in 2010 sa listeze compania la Bursa de Valori Bucuresti, insa numai dupa ce profitul operational pe grup va ajunge sa se stabilizeze la minimum 8%, fata de cele patru procente inregistrate in primele trei luni ale anului", se arata intr-un comunicat al companiei.

Reteaua de magazine Elvila este formata din 24 de unitati proprii si peste 28 de magazine in regim de franciza. Dezvoltarea Elvila are, potrivit presedintelui Viorel Catarama, trei directii principale: retelele proprii, francizele si distribuitorii autorizati.

Elvila este unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania. Compania produce si comercializeaza mobila pentru casa si birou, adresandu-se prin colectia de produse categoriei de consumatori cu venituri mici spre medii si medii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri