Director general al Mega Image, John Kyritsis, va deveni presedinte al Lion Super Indo din Indonezia, parte a Grupului Delhaize.
Pozitia de director general va fi preluata de catre Xavier Piesvaux, de nationalitate franceza, in prezent director operational al Mega Image. Xavier Piesvaux va raporta direct catre Konstantin Macheras, director general in cadrul Alfa Beta Vassilopoulos Grecia, care s-a alaturat Grupului Delhaize in 1997.

Pentru a-si atinge obiectivele de expansiune si crestere, in cadrul Mega Image se vor realiza si cateva modificari la nivelul top managementului. Astfel, Mircea Moga, in prezent director IT si logistica, va prelua functia de director operatiuni si IT. Wim Maris, in prezent director comercial, va prelua functia de director supply chain, gestionand intregul lant de aprovizionare de la logistica la comercial.

Departamentul de resurse umane va avea, de asemenea, un nou director in persoana Ilenei Stanciulescu, in prezent manager legal, care va prelua functia de director resurse umane si legal.

Mega Image are o retea de 24 de magazine in Bucuresti, Ploiesti si Constanta, la care se adauga cele 14 magazine La Fourmi, a caror achizitie a fost recent aprobata de Consiliul Concurentei. Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in 7 tari, pe 3 continente, cu un numar de peste 2.509 magazine in intrega lume, cu venituri de 19 miliarde de euro inregistrate la finalul anului 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri