Mega Image anunta lansarea pe piata din Timisoara prin deschiderea primului sau supermarket din orasul de pe Bega, situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 71. Magazinul, cu o suprafata de 900 de metri patrati, a fost deschis pe 21 iunie 2018. Reteaua Mega Image este prezenta si in alte orase din afara Bucurestiului, printre care se numara Constanta, Brasov, Giurgiu si zona Valea Prahovei. O piata importanta din afara Capitalei, in care Mega Image va continua sa se extinda, este Cluj-Napoca, oras in care retailerul a deschis primul magazin in aprilie 2017.

Intr-un interviu acordat wall-street.ro in luna martie 2018, Vassilis Stavrou, director general Mega Image, spunea ca nivelul anual al investitiilor pe care Mega Image le face in extindere si modernizari este de aproximativ 50 de milioane de euro si ca, in fiecare an, retailerul isi propune sa deschida un numar mai mare de magazine fata de anul precedent. Anul trecut, retailerul a deschis 69 de magazine. Reteaua Mega Image este prezenta si in alte orase din afara Bucurestiului, printre care se numara Constanta, Brasov, Giurgiu si zona Valea Prahovei. O piata importanta din afara Capitalei, in care Mega Image va continua sa se extinda, este Cluj-Napoca, oras in care retailerul a deschis primul magazin in aprilie 2017.

Mega Image, vassilis Stavrou, consumatori, magazine, Mega Image Timisoara

”Clujul a fost , pentru noi, un reper important, pentru ca a trebuit sa luam decizia sa iesim un pic din zona Bucurestiului si a pietelor curente. Clujul a fost o piata noua pentru noi, una majora si am simtit ca acolo este un profil al consumatorului potrivit pentru oferta noastra. Ne-am bucurat sa vedem ca am fost acceptati intr-o masura mare de catre consumatorii din Cluj si am avut rezultate care ne-au depasit asteptarile. Nu tintim orase mai mici, tertiare. Pentru moment, analizam cu foarte mare atentie care sunt noile piete in care vrem sa intram, vom continua sa deschidem magazine in Cluj, pentru ca simtim ca noi, Mega Image, avem oferta care se potriveste profilului clientilor de acolo si am anuntat deja ca vom deschide primele doua magazine Mega Image in Timisoara. Mergem piata cu piata, asa cum am facut in toti acesti ani, si ne asiguram ca, in orice piata intram, luam o cota de piata convenabila. Nu e neaparat marimea orasului cea care determina unde ne vom indrepta in continuare, ci profilul consumatorului. Daca e un oras mic, din perspectiva numarului de oameni care locuiesc acolo, dar simtim ca profilul clientului este potrivit ofertei noastre, vom merge acolo”, explica, in interviul mentionat, Vassilis Stavrou, director general Mega Image.

Programul magazinului Mega Image Sagului, care are o suprafata de 900 de metri patrati si sapte case de marcat si care a fost deschis pentru clienti pe 21 iunie 2018, este de luni pana sambata in intervalul 07:00-23:00, iar duminica in intervalul 08:00-21:00. Parcarea magazinului dispune de 45 de locuri.

„Suntem din nou intr-un moment in care intram cu incredere pe o noua piata, in care ne intalnim cu noi consumatori, cu specificul si cu autenticitatea lor, pe care dorim sa ii cunoastem cat mai bine. Pasul nostru este unul firesc, avand in vedere ca este o piata foarte bine dezvoltata, care isi continua ascensiunea. Venim astfel pregatiti sa ducem la un nou nivel experienta la cumparaturi, sa le depasim asteptarile consumatorilor si sa ii inspiram zi de zi. Primul nostru magazin din Timisoara ofera o experienta la cumparaturi cu adevarat completa. Si, de la acest prim pas, vom continua sa deschidem noi magazine in perioada urmatoare, inclusiv sub formatul Shop&Go, conceptul nostru dedicat pentru a patrunde cat mai mult in proximitate si a fi aproape de clienti cu o oferta de produse oricand la indemana, usurand astfel modul de a realiza cumparaturile,” afirma Vassilis Stavrou, director general Mega Image.

Mega Image, vassilis Stavrou, consumatori, magazine, Mega Image Timisoara

Magazinul Mega Image Sagului va cuprinde un ”corner” dedicat dedicat produselor alimentare si de ingrijire, inclusiv din categoria celor certificate bio sau ecologic, Equilibrium health & welness; produse autohtone sub marca proprie Gusturi Romanesti; gama de produse ready meal Mega Apetit; specialitatile din carne de calitate superioara marca Le Boucher; gamele de produse marca proprie 365 si Delhaize; produsele de ingrijire personala din gama Etos. De asemenea, in Mega Image Sagului vor fi prezente echipe dedicate de consilieri Red Team, care ofera ajutor clientilor in magazin pentru a descoperi cat mai usor si rapid produsele.

Mega Image, vassilis Stavrou, consumatori, magazine, Mega Image Timisoara

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 620 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri