Mega Image anunta primele trei magazine Shop&Go deschise in Timisoara, dupa inaugurarea, acum nici doua saptamani, a primului magazin Mega Image din aceasta noua piata. Reprezentantii lantului de supermarketuri spun ca, prin lansarea formatului de magazine Shop&Go, Mega Image patrunde si mai mult pe segmentul de proximitate. Unde sunt situate noile magazine Mega Image?

Formatul specific de magazine Shop&Go are o suprafata de vanzare de dimensiuni reduse si o sortimentatie optimizata si este axat pe apropierea fata de clientii care-si doresc cumparaturi rapide, usor de facut si aproape de casa. Magazinele Shop&Go functioneaza in sistem de parteneriat, printr-un contract de agent si ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa isi dezvolte o afacere, sustinuta de experienta Mega Image in retail.

Unde sunt situate cele trei magazine Shop&Go deschise in Timisoara?

  • Shop&Go Republicii 21 este situat pe Bulevardul Republicii nr. 21, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 165 de metri patrati.
  • Shop&Go Timis 12 se afla pe Strada Timis nr. 12, la parter, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 73 de metri patrati.
  • Shop&Go S. Barnutiu 54 e amplasat pe Strada S. Barnutiu, bloc 54, scara A, parter, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 87 de metri patrati.

Mega Image a deschis primul sau supermarket din Timisoara, situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 71 cu o suprafata de 900 de metri patrati, pe 21 iunie 2018. Aceste deschideri de supermarketuri si magazine de proximitate fac parte din planul de extindere al Mega Image. In fiecare an, reteaua de supermarketuri Mega Image are un buget dedicat extinderilor si modernizarilor in valoare de 50 de milioane de euro, potrivit unui interviu acordat de catre Vassilis Stavrou, director general Mega Image, in luna martie a acestui an.

CEO Mega Image

”Mergem piata cu piata, asa cum am facut in toti acesti ani, si ne asiguram ca, in orice piata intram, luam o cota de piata convenabila. Nu e neaparat marimea orasului cea care determina unde ne vom indrepta in continuare, ci profilul consumatorului. Daca e un oras mic, din perspectiva numarului de oameni care locuiesc acolo, dar simtim ca profilul clientului este potrivit ofertei noastre, vom merge acolo”, explica, in interviul mentionat, Vassilis Stavrou, CEO Mega Image.

In fiecare an, retailerul isi propune sa deschida un numar mai mare de magazine fata de anul precedent. Anul trecut, retailerul a deschis 69 de magazine. Reteaua de supermarketuri Mega Image este prezenta si in alte orase din afara Bucurestiului, printre care se numara Constanta, Brasov, Giurgiu si zona Valea Prahovei. O piata importanta din afara Capitalei, in care Mega Image va continua sa se extinda, este Cluj-Napoca, oras in care retailerul a deschis primul magazin in aprilie 2017.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri