Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), cea mai mare firma de pe piata locala de avocatura in functie de veniturile incasate (12,6 mil. euro), a lansat o divizie de consultanta fiscala, care si-a propus sa realizeze in primul an de activitate o cifra de afaceri de aproximativ un milion de euro.
Investitia initiala este de aproximativ 300.000 euro, urmand sa ajunga la break-even in urmatoarele patru-cinci luni, insa miscarea este de notat in contextul in care un sfert din echipa de conducere a departamentului de consultanta fiscala de la Ernst&Young a fost dislocata si atrasa de NNDKP.

Noua entitate a NNDKP este coordonata de Ana-Maria Miron, avocat si partener NNDKP. Din aceasta echipa fac parte Marius Ionescu, fost director executiv Erst&Young si Alina Timofti, fost senior manager Ernst&Young.

"Piata s-a sofisticat si are nevoie de o mai mare flexibilitate in abordarea clientilor, atat la nivelul serviciilor, cat si in privinta onorariilor practicate”, a declarat Ion Nestor, partener in cadrul firmei de avocatura NNDKP.

Noul jucator de pe piata de consultanta fiscala a fost creat prin atragerea a cinci consultanti de ;la una dintre companiile din Big Four.

“Marja de profit a firmei de consultanta fiscala nu se va situa sub marja de profit a firmei de avocatura”, a declarat Ion Nestor, partener in cadrul firmei de avocatura NNDKP.

Principalii competitori pe acest segment sunt Ernst&Young, KPMG, Deloitte si PricewaterhouseCooper, dar si compania independenta Tax House.

"Daca vom simti nevoia de o investitie suplimentara, avem capacitatea de a o face", a declarat Ion Nestor.

In privinta atragerii de clienti NNDKP Consultanta Fiscala se va folosi atat de portofoliul casei de avocatura NNDKP, cat si pe relatiile managerilor veniti din Ernst&Young. "Ne bazam atat pe clientii NNDKP cat si pe cei ai Erst&Young. De asemenea, ne vom concentra si pe clientii din piata care nu apartin niciuneia din cele doua companii", a mai spus Marius Ionescu.

NNDKP Consultanta Fiscala este cea de-a doua divizie specializata a casei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, care a infiintat in anul 2000 o entitate juridica ce ofera servicii de consultanta complete pe domeniul Proprietate Intelectuala si Farmaceutice.

Societatea de avocatura NNDKP are in prezent o echipa de are o echipa de peste 110 avocati si 75 de angajati care acopera ariile de drept corporatist, fuziuni si achizitii, privatizare, dreptul concurentei, drept bancar si financiar, piata de capital, proprietate intelectuala, litigii, tranzactii imobiliare, achizitii publice, drept fiscal, dreptul mediului, dreptul muncii si imigrare.

Firma detine birouri la Bucuresti, Timisoara si Brasov.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri