Vivian Diaconescu (foto) renunta la functia de director diviziei de Saleas&Marketing al grupului A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic local, dupa 10 ani petrecuti in cadrul companiei.
Vivian Diaconescu va continua sa colaboreze cu A&D Pharma, ca si consultant special al Consiliului Director pentru proiecte de dezvoltare si optimizare operationala a grupului si va ramane in continuare actionar al companiei.

A&D Pharma se afla in proces de a numi un nou Chief Operating Officer a liniei de business Marketing & Sales business si succesorul lui Vivian Diaconescu va fi anuntat la momentul potrivit. In perioada interimara, responsabilitatile operationale vor fi preluate de catre directorii diviziilor de business.

“Vivian a avut o contributie importanta la consolidarea pozitiei de lider de piata a A&D Pharma si este un exemplu de om crescut in interiorul A&D Pharma, care a evoluat de la pozitia de Director de Vanzari de Zona – Divizia Farmactiv, la cea de Director General al Mediplus si apoi de COO al operatiunilor de Marketing & Sales. Vivian a dat dovada de un inalt spirit antreprenorial si este unul dintre oamenii cu mare experienta in domeniul farmaceutic din Romania, dar si in regiune, dat fiind ca el a inceput dezvoltarea regionala a business-ului A&D Pharma", a declarat Walid Abboud, Presedintele Consiliului Director A&D Pharma”.

A&D Pharma Holdings N.V. este o societate olandeza de tip holding care controleaza A&D Pharma Holdings S.R.L., cea mai mare activitate farmaceutica integrata de distributie, servicii de vanzare si marketing, precum si a vanzarii cu amanuntul a produselor farmaceutice in Romania.

Fondata in 1994, compania detine liderul in distributia de produse farmaceutice, servicii de vanzare si marketing pentru medicamente OTC, produse de ingrijirea sanatatii si medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala din Romania, „Mediplus”, si cea mai mare retea nationala de farmacii din Romania, „Sensiblu”.

Cifra de afaceri consolidata a grupului a avut o rata de crestere anuala compusa de 45% intre 2003 si 2007 si s-a ridicat la 425 milioane euro in cele 12 luni incheiate la 31 decembrie 2007.

Actiunile A&D Pharma se tranzactioneaza sub forma de Certificate Globale de Depozit (‘GDRs’) pe piata reglementata a Bursei de Valori din Londra incepand din octombrie 2006, sub simbolul ‘ADPH’.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri