Roxana Grosu


Roxana Grosu

Roxana a absolvit Facultatea de Litere, fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei.

Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week, România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro. De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație, turism, aviație, retail, sănătate, lifestyle, cultură sau HoReCa.

Pe lângă scris, Roxana a colaborat și pe partea de moderare evenimente, fiind gazda a mai multor conferințe organizate de Bucharest Business Week, unul dintre pionierii conferințelor de business în România, și Wall-Street.ro.

În ultimii ani, a organizat și moderat Gala Wall-Street, eveniment care reunește sute de oameni din mediul de business autohton. În 2011, a intrat și pe zona PR unde a lucrat cu brand-uri renumite, iar în 2012 a colaborat cu o casă de producție TV pentru moderarea unor emisiuni ale postului Național 24.

Zilnic este în căutare de povești de business interesante și inedite, așa că o puteți contacta la roxana.grosu@wall-street.ro.

GĂSIȚI AICI toată REDACȚIA Wall-Street.ro.


Mai multe de la Roxana Grosu:


Setari Cookie-uri