Industria organizării de evenimente a fost una dintre cele mai greu lovite de pandemia de coronavirus. Fie că a fost vorba de evenimente de business, fie de evenimente personale, cam totul a fost pus pe “hold” în ultimele luni. Iar dacă în partea de business evenimentele s-au mutat pe platformele online, în cazul nunților și a altor petreceri private această variantă nu reprezintă o opțiune. Astfel, mulți dintre cei care urmau să se căsătorească în acest an au ales fie să își amâne nunta pentru anii următori, fie să o organizeze în noile condiții impuse de măsurile de distanțare socială. Iar, pentru cei din urmă, plaja pare a fi una dintre soluțiile optime.

“Anul asta avem deja programate circa 30 de nunți pe plajă, în insula Thassos, și încă 5 (luxury weddings) în Santotini, Atena și Limnos”, a declarat, într-un interviu acordat Wall-Street, Ioana Selner, fondatoarea agenției Nuntă pe Plajă.

În ceea ce privește prețurile, costul unei nunți cu 50 de persoane ajunge la circa 20.000 de euro și include petrecerea de nuntă, transport cu autocarul din București până în Thassos și retur, cazare timp de 4 zile pentru miri și invitați, servicii de foto și video, muzică, mâncare și băutură, decorațiuni, buchetul miresei și coafura și machiajul miresei.

“Prețurile sunt similare cu cele din anii precedenți, existând cerere, nu am avut de ce să venim cu reduceri de prețuri. Interesul a crescut în ultima perioada pentru că evenimentele se organizează pe plajă, deci respectăm toată condițiile impuse de autorități. Deși regula este de maximum 6 persoane la o masă, noi avem mese doar de 4 persoane, la distanță de 2 metri, pentru că spațiul de pe plajă ne permite să facem asta”, explică antreprenoarea.

Cât despre oranizarea nunții, totul se face online, deci nu există pericolul unei eventuale infectări în timpul pregătirilor pentru nuntă.

“La noi așa se întâmpla și înainte, deci este o continuare a modului de lucru, nu am fost nevoiți să ne adaptăm în vreun fel. Noi ne întâlnim cu mirii abia în ziua nunții. Până atunci, toată comunicarea se face doar online, inclusiv contractul se semnează online”, mai declară Ioana Selner, care adaugă că, mai mult ca niciodată, mirii își doresc să se căsătorească anul acesta pentru că acum, în pandemie, au înțeles că trebuie să trăiască clipa.

Anult trecut, compania Nuntă pe Plajă a avut o cifră de afaceri de aproximativ 500.000 de euro. În 2019, agenția a organizat nunți în țări precum Grecia (Thassos, Atena, Santorini, Limnos, Andros, Corfu), Franța (Coasta de Azur), Portugalia (Lisabona), Mexic, Cuba, Bora Bora, Dubai, Thailanda sau Maldive.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri