Nuntă pe Plajă, agenție românească specializată în organizarea de nunți pe plaje internaționale, dar și din țară, are deja contractate peste 50 de nunți în Grecia în acest an, începând cu luna mai.

Potrivit Ioanei Șelner, fondatoarea agenției, până în prezent, niciunul dintre cei care urmau să se căsătorească nu a decis amânarea sau anularea nunții. Ba, mai mult, există încă solicitări noi.

"Oamenii sunt foarte raționali, nu au intrat în panică, dovada fiind faptul că încă semnăm contracte noi. A scăzut însă numărul solicitărilor pe care le primim", a declarat Ioana Șelner, adăugând că încă de la începutul săptămânii au demarat și o campanie de oferte.

"Momentan nu există nicio restricție din partea autorităților pentru țările în care noi organizăm nunți. Dacă vor interveni astfel de restricții (aspect care sperăm să nu se întâmple), vom reprograma evenimentele, de comun acord cu mirii pentru o dată ulterioară, încât niciun cuplu să nu rămână fără nuntă. Am comunicat deja și cu autoritățile din străinătate, încât să reprogramăm inclusiv cazările și transportul (păstrând costurile agreate), nu doar nunta, dacă situația o va impune", a mai adăugat reprezentanta agenției organizatoare de nunți.

Model de comunicare exclusiv online

Conceptul Nuntă pe Plajă a fost gândit, încă de la început, ca echipa să lucreze "remote." Având clienți din lumea întreagă, singura modalitate de comunicare cu aceștia a fost și este online.

"În cei cinci ani de când activăm pe piață din România, noi ne întâlnim cu mirii în ziua nunții. Până atunci, toată comunicarea se face doar online, inclusiv contractul se semnează online. La început oamenii au fost reticenți, pentru că erau obișnuiți să se întâlnească față în față cu agenția care urmează să le organizeze unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Ulterior, s-au adaptat la sistemul nostru de lucru, pentru că am simțit, încă de la început că Europa (lumea în general) va deveni tehnologizată", explică Ioana.

Anult trecut, compania Nuntă pe Plajă a avut o cifră de afaceri de aproximativ 500.000 de euro. În 2019, agenția a organizat nunți în țări precum Grecia (Thassos, Atena, Santorini, Limnos, Andros, Corfu), Franța (Coasta de Azur), Portugalia (Lisabona), Mexic, Cuba, Bora Bora, Dubai, Thailanda sau Maldive.

Sursa foto: Nuntă pe Plajă

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri