Compania romaneasca Proges, importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare, a alocat circa trei milioane de euro pentru deschiderea in urmatoarea luna a patru noi magazine in Romania si Republica Moldova, a anuntat compania.
Proges, una din principalele companii din sud-estul Europei in domeniul distributiei si comercializarii pardoselilor calde, isi continua, astfel, extinderea retelei proprii prin deschiderea Proges Superstore West Park Militari din Bucuresti, al treilea magazin deschis in Capitala. Acesta va dispune de o suprafata de 1.350 mp, dupa o investitie totala de un milion de euro.

"Deschiderea de locatii de tip retail face parte dintr-un plan de dezvoltare care se deruleaza pe o perioada de 3 ani si care are ca finalitate acoperirea tuturor oraselor din Romania. In anul 2008, Proges a deschis magazine noi in 17 orase, ajungand la un numar de 66 locatii. Investitia totala in deschiderea de noi centre, in anul 2008, a depasit cinci milioane de euro", au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Pentru anul 2009, Proges va continua extinderea, urmand ca pana in 15 martie noi magazine sa fie deschise la: Targu Mures, in incinta European Retail Park si in Bacau, in incinta European Retail Park.

Investitia in aceste doua superstore-uri este de peste 1,2 milioane de euro. Totodata, in acesta luna, Proges deschide si primul magazine din Republica Moldova ce are o suprafata de 1.000 mp si in care au fost investiti 600 mii euro.

“Continuam planul de extindere a retelei de magazine Proges si urmarim semnalele pietei in mod continuu si prin flexibilitatea de a reactiona care ne caracterizeaza, cautam si aplicam masurile optime pentru obtinerea unui rezultat pozitiv”, a declarat Annamaria Anton-Bakó, Marketing Manager, Proges.

In anul 2008 Proges si-a mentinut pozitia de top pe piata prin extinderea retelei cu aproximativ 20 de magazine noi, a crescut numarul de clienti corporate si a consolidat divizia de proiecte a grupului. Cifra de afaceri realizata anul trecut a fost de peste 100 milioane de euro.

Principalele produse ce fac obiectul portofoliului Proges sunt parchetul laminat si triplustratificat plus accesoriile, PVC (linoleum), mocheta, covoarele si usile pentru interior. Pe parcursul celor opt ani de existenta, Proges a dezvoltat cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producatori din Europa, printre care Kronotex Germania – parchet laminat, Egger Austria – parchet laminat, Unilin-parchet laminat Quick Step, Barlinek – parchet triplustratificat, Balta Group - covoare, Tarkett – mocheta si PVC, Associated Weavers - mocheta, Kronodoor- usi, Porta Doors-usi, Vox- lambriuri PVC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri