GAP, faimosul retailer american de imbracaminte, a ales sa-si deschida primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City, prin intermediul companiei grecesti care detine franciza pentru Europa de Sud-Est, Marinopoulos Group.
“Suntem permanent interesati sa aducem pe piata romaneasca brand-uri care raspund cel mai bine profilului vizitatorilor nostri. Acum, in preajma implinirii unui an de existenta a centrului comercial, am adus in Baneasa Shopping City, GAP” a declarat Ali Ergun Ergen, Director Executiv, Baneasa Developments.

In luna mai a acestui an, GAP va deschide primul magazin in Romania, dupa ce deja au fost deschise patru magazine in Grecia (contractul dintre Marinopoulos Group si GAP Inc. implica exclusivitate pentru reprezentarea si extinderea GAP in Grecia, regiunea balcanica si Cipru).

Si inca un nou venit in cadrul Baneasa Shopping City: un magazin Debenhams cu o suprafata de 1.000 mp, in care se vor gasi colectii de haine si accesorii pentru femei, barbati si copii.

“Reactia pietei la conceptul Debenhams a fost foarte buna in fiecare dintre locatiile deschise pana acum: clientii nostri apreciaza diversitatea si calitatea produselor semnate de designerii internationali din galeria “Designers at Debenhams” si din colectiile proprii Denbenhams“, a declarat Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

Alaturi de marcile GAP si Debenhams, “Orasul Modei” reuneste acum sub acelasi acoperis si mai multe oferte pentru romanii amatori de shopping, prin extinderea mixului de chiriasi cu inca sase branduri locale si internationale, precum: Champion, Naturino, Okaidi, “Un, Deux, Trois”, Samsonite si Be In Time.

Baneasa Shopping City mai gazduieste brand-uri precum Peek & Cloppenburg, Inditex (Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Stradivarius, Bershka, Oysho, Pull & Bear), Solmar Trading Grup (Mango, Castro, Promod, Karen Millen, Max Mara Weekend, Marina Rinaldi, Oasis, Max & Co, +IT, Plus IT, Parfois), Azali Trading (Piazza Italia, Oviesse, Colours & Beauty, Andre, Sun Glass Hut, Salsa, Xanaka), Marks & Spencer, Reserved la care se adauga noile intrari, GAP si Debenhams.

Aceste magazine se alatura celorlalte marci, precum: Douglas, Lacoste, Tommy Hilfiger, Diesel, CK, Cacharel, Sacoor Brothers.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri