Magazinul TAG Heur este situat la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City, langa Cellini Grand Boutique si comercializeaza ceasuri din colectiile Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer.

Cu o pasiune desavarsita inca de la infiintare pentru domeniul sportiv - cursele de masini, in special, TAG Heuer reprezinta una dintre cele mai apreciate marci de ceasuri din lume. De-a lungul istoriei sale, mecanismele si inovatiile TAG Heuer au atras atentia intregii lumi orologiere: inventarea si brevetarea “pinionului oscilant” (1887), primul cronograf de bord pentru automobile (1911), primul cronometru “Autavia” pentru masinile de curse (1933), lansarea legendarului cronograf “Carrera” (1964), primul cronograf cu cuart “Chronosplit” din lume (1975), conceptul revolutionar si unic al colectiei “Monaco” sau reinventarea oscilatorului “Pendulum”.

Toate ceasurile TAG Heuer sunt supuse unor numeroase teste de rezistenta (temperaturi extreme, socuri, etanseitate s.a.m.d.) si de verificare a standardelor materialelor.

Cellini este cea mai veche retea de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania si unul dintre principalii jucatori din piata produselor de lux. Primul magazin Cellini din Romania s-a deschis in 1999 in Bucuresti. Cellini este partenerul principal in Romania al celor mai mari grupuri producatoare de ceasuri si bijuterii din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Tissot, Swatch, Rado, Calvin Klein), LVMH (Hublot, TAGHeuer, Zenith), Richemont (Cartier, IWC Schaffhausen, Vacheron Constantin), la care se adauga renumite branduri de bijuterii precum Faberge, Meister, Leo Pizzo, Casato, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme sau Dogma.

Lidl isi extinde reteaua...
Citeste si: Lidl isi extinde reteaua locala cu doua noi magazine

Magazinele Cellini pot fi gasite in Bucuresti (Baneasa Shopping City – 3 magazine, AFI Cotroceni, Bucuresti Mall, Promenada Mall, Mega Mall, ParkLake), Constanta si Ploiesti, precum si online.