Compania romaneasca Euromaterna va inaugura vineri, 15 mai, primul sau spital de obstetrica-ginecologie, in Constanta, care va permite si fertilizarea in vitro, in urma unei investitii de sapte milioane de euro.
Spitalul, a carei constructie a inceput in urma cu trei ani, are o suprafata de 3.500 de metri patrati construiti, dintre care aproximativ 900 mp sunt dedicati cazarii in regim hotelier a pacientilor, iar restul se regaseste in spatii exclusiv medicale, se arata in comunicat.

Spitalul are patru sali de nasteri si doua sali de operatii, arie rezervata exclusiv fertilizarii in vitro, 20 de rezerve pentru o singura persoana dotate cu grup sanitar propriu, iar in curs de finalizare sunt o sala de sport si o cafeterie.

La dotarea unitatii medicale au participat trei firme romanesti care ofera servicii in domeniul medical: Radiusmed, Tehnoplus si Sterisystems.

Pretul unei nasteri naturale in maternitatea Euromaterna este de 4.500 lei, cost care include toata gama de servicii pentru o spitalizare de trei zile, in timp ce costul nasterii prin cezariana sau a nasterii acvatice este de 5.000 lei.

Bazele companiei Euromaterna au fost puse in urma cu trei ani de doctorul Ion Marius Rusa, actual presedinte al unitatii medicale, si de doctorul Emil Nicolae, actual director general al spitalului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri